Renkaiden myynti ja rengastyöt Rovaniemellä

Yhteystiedot
Autohuoltokuvake

PGF Autokorjaamo Rovaniemeltä myy henkilö- ja pakettiautojen renkaat tarpeidesi mukaan. Teemme rengastyöt sekä meiltä että muualta ostetuille renkaille.

Merkkirenkaat nopein toimitusajoin

Myymme useiden eri rengasmerkkien renkaat nopeilla toimitusajoilla. Emme pidä renkaita pölyttymässä varastossamme, vaan tilaamme tarvitsemasi renkaat suoraan valmistajalta. Toimitusajat ovat usein 2–3 päivää.


Saat meiltä esimerkiksi Hankookin, Nokian ja Michelinin kesä- ja talvirenkaat. Voit myös kysyä muiden valmistajien renkaita! Talvirenkaat hankimme toiveidesi mukaan joko kitka- tai nastarenkaina.

Kysy lisää rengasvaihtoehdoista

Rengastyöt meiltä ja muualta ostettuihin renkaisiin

Asennamme uudet renkaat autoosi, oli kyse sitten meiltä tai muualta ostetuista renkaista. Rengastyö pitää sisällään renkaiden asennuksen vanteille, renkaiden tasapainotuksen ja uusien venttiilien asennuksen vanteisiin.

Voit tulla renkaiden asennukseen joko ajanvarauksella tai ohi kulkiessasi. Pystymme usein sovittamaan renkaanvaihdon joustavasti aikatauluumme. Sesonkiaikoina suosittelemme ajanvarauksen tekemistä ennakkoon.

Varaa aika renkaidenvaihtoon

Renkaat pitävät tiellä!

Renkaat vaikuttavat merkittävästi ajoturvallisuuteen. Pidä siis huolta siitä, että autossasi on sopivat ja riittävän turvalliset renkaat ja teetä rengastyösi autokorjaamollamme Rovaniemellä.

Talvirenkaat voivat olla joko nastallisia tai nastattomia, eli niin kutsuttuja kitkarenkaita. Henkilö- ja pakettiauton renkaiden kulutuspinnan pääurien syvyyden on oltava talvirenkaiden pakollisena käyttöaikana vähintään 3 mm. Talvirenkaita on käytettävä joulukuusta helmikuun loppuun. Nastallisia talvirenkaita saa käyttää 1.11.–31.3. tai toisen pääsiäispäivän jälkeiseen maanantaihin, myöhemmän ajankohdan ollessa määräävä.


Auton kesärenkaiden kulutuspinnan pääurien syvyyden tulee olla vähintään 1,6 millimetriä.

Lue lisää Liikenneturvan sivuilta
Autokuvake

Teetä rengastyöt meiltä ja muualta ostetuille renkaille PGF Autokorjaamolla 
Rovaniemellä.

PGF Autokorjaamo Oy

Teollisuustie 17 A

96320 Rovaniemi


 0400 698 131

 info@pgf.fi

Ota yhteyttä!

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai 08:00 - 16:30