Täyden palvelun autokorjaamo Rovaniemellä

Yhteystiedot
Autohuoltokuvake

PGF Autokorjaamo  on täyden palvelun autokorjaamo Rovaniemellä. Kattava palveluvalikoimamme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat sen, että saamme autosi kuntoon.

Autokorjaamon kattavat palvelut

Autokorjaamomme palvelut kattavat kaiken, mitä autoilija tarvitsee. Teemme kaikki henkilö- ja pakettiautojen korjaukset merkkiin ja malliin katsomatta:

Palvelumme

  • Öljynvaihdot

  • Jakopääremontit

  • Kytkinremontit

  • Alustan korjaukset

  • Rengastyöt

  • Katsastustarkastukset

  • Ilmastointihuollot

  • Nelipyöräsuuntaukset

Öljynvaihdot

Öljynvaihto meneillään.

Jokaisella automerkillä ja vuosimallilla on omat moottoriöljyvaatimuksensa. Autokorjaamomme osaava henkilökunta vaihtaa autoosi oikeanlaiset öljyt. Tervetuloa öljynvaihtoon joko ajanvarauksella tai ilman!

Alustan korjaukset

Auton alustan korjaus meneillään.

Autokorjaamomme Rovaniemellä suorittaa nopeasti ja ammattitaidolla henkilö- ja pakettiautojen alustan tarkastukset. Tarvittaessa huolto onnistuu joustavasti – ja taatusti kilpailukykyisin hinnoin.

Rengastyöt

Ammattilainen rengastöiden parissa.

Asennamme uudet renkaat autoosi. Rengastyö pitää sisällään renkaiden asennuksen vanteille, renkaiden tasapainotuksen ja uusien venttiilien asennuksen vanteisiin. Asennamme myös muualta kuin meiltä ostetut renkaat.

Jakopääremontit

Teemme jakopääremontit kaikkiin henkilöautoihin merkistä ja vuosimallista riippumatta. Auton jakopääremontti sisältää hihnat, vesipumpun, kiristimet, rullat, moniurahihnan, nesteet ja itse työn. Jakopääremonttiin on hyvä varata aika etukäteen.

Varaa aika jakopääremonttiin

Kytkinremontit

Teemme kytkin- ja vauhtipyöräremontit henkilö- ja pakettiautoihin ammattitaidolla. Vauhtipyörä- ja kytkinremontin yhteydessä on suositeltavaa vaihtaa samalla kertaa kaikki kuluvat osat, sillä työn osuus kokonaiskustannuksista on suuri. 

Kysy lisää kytkinremonteista

Nelipyöräsuuntaukset

Meiltä saat henkilö- ja pakettiautojen nelipyöräsuuntaukset. Vanteiden vaihdon tai alustamuutosten yhteydessä olisi hyvä tehdä samalla nelipyöräsuuntaus. Myös puoltaminen ja renkaiden epätasainen kuluminen voivat viitata säädön tarpeeseen.

Varaa aika nelipyöräsuuntaukseen

Katsastustarkastukset

Käymme läpi kaikki auton katsastuskohteet ja teemme päästö- ja OBD-mittaukset bensiinimalleille sekä savumittauksen dieselmalleille autokorjaamollamme Rovaniemellä. Annamme tarjouksen kunnostettavista kohteista ja korjaamme puutteet sovittuamme siitä kanssasi. 


Tarkastuksemme jälkeen voit ajaa luottavaisin mielin määräaikaiskatsastukseen.

Varaa aika katsastustarkastukseen
Autokuvake

PGF Autokorjaamo Oy on täyden palvelun korjaamo Rovaniemellä, tule käymään!

PGF Autokorjaamo Oy

Teollisuustie 17 A

96320 Rovaniemi


 0400 698 131

 info@pgf.fi

Ota yhteyttä!

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai 08:00 - 16:30