Nelipyöräsuuntaus Rovaniemellä

Yhteystiedot
Autohuoltokuvake

PGF Autokorjaamo tekee henkilö- ja pakettiautojen nelipyöräsuuntaukset eli aurauskulmien säädöt Rovaniemellä. Saat meiltä myös uudet renkaat ja muut rengastyöt. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nelipyöräsuuntaus – parhaiden ajoedellytysten vuoksi

Nelipyöräsuuntaus tarkoittaa sitä, että auton kaikkien renkaiden aurauskulmat ja kallistuskulmat mitataan ja pyörien ohjauskulmat säädetään siten, että auto kulkee suorassa. Nelipyöräsuuntauksella varmistetaan se, että auton ohjattavuus on hyvä ja että renkaat kuluvat mahdollisimman tasaisesti. Nelipyöräsuuntaus vaikuttaa myös auton polttoaineen kulutukseen.

 

Autojen valmistajat antavat kukin omat raja-arvonsa renkaille, ja me pidämme huolta siitä, että renkaat on säädetty valmistajien ilmoittamat raja-arvot huomioiden. Meiltä löytyy nelipyöräsuuntauksissa tarvittava ammattilaislaitteisto ja runsaasti kokemusta eri automerkeistä ja -malleista.

Kysy lisää ammattilaisiltamme!

Milloin nelipyöräsuuntaus tarvitaan?

Nelipyöräsuuntaus on hyvä tehdä, jos autoon vaihdetaan uudet vanteet tai sen alustaan tehdään muutoksia. Toimenpide on syytä uusia myös aika ajoin.

 

Nelipyöräsuuntauksen tarpeen voi tunnistaa tietyistä seikoista: Jos auto tuntuu puoltavan ajon aikana, kaipaavat renkaat todennäköisesti suuntausta. Puoltaminen tarkoittaa sitä, että auton rattia joutuu kääntämään hieman, vaikka yrittäisi ajaa suoraan. Myös renkaiden epätasainen kuluminen ja kasvanut polttoaineen kulutus voivat kieliä säädön tarpeesta. 

 

Ota yhteyttä, niin tarkistetaan renkaidesi suuntaus! Tavoitat meidät nopeimmin puhelimitse. 

Varaa aika nelipyöräsuuntaukseen

Yllättäviä ongelmia?

Joskus pyörien ohjauskulmat voivat mennä vinoon yllättäen. Yleensä syynä on tärähdys renkaan osuessa isoon kuoppaan ajon aikana. Anna ammattilaistemme auttaa! Kun teetät nelipyöräsuuntauksen liikkeessämme Rovaniemellä, saat kaiken kerralla kuntoon! Ajoneuvolla on hyvä ajaa, polttoainetta kuluu maltillisemmin ja renkaat kuluvat tasaisemmin.

 

Monipuolisena yrityksenä saat meiltä myös esimerkiksi muut tarvitsemasi rengaspalvelut. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Tutustu rengasmyyntiimme
Autokuvake

Saat meiltä nelipyöräsuuntaukset henkilö- ja pakettiautoille Rovaniemellä.

PGF Autokorjaamo Oy

Teollisuustie 17 A

96320 Rovaniemi


 0400 698 131

 info@pgf.fi

Ota yhteyttä!

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai 08:00 - 16:30